Pandemie změnila přístup investičních poradců, platforma ChytryHonza.cz našla způsob nové komunikace

V období koronavirové epidemie, kdy ekonomiku výrazně sužovala protiepidemická opatření, hledala investiční skupina DRFG cesty, jak být s klienty po finanční stránce stále v kontaktu. Našla ji pomocí online nástrojů pro sjednání a elektronický podpis. Prostřednictvím servisní organizace ChytryHonza.cz, která spadá do rodiny DRFG Davida Rusňáka.

Online srovnávač ChytryHonza.cz na trhu od roku 2009

Je výhradně český online srovnávač s ucelenou nabídkou finančních produktů. Hlavním úmyslem je změnit svět financí k lepšímu, kde by finanční produkty sloužily lidem a ne naopak. V tom je podporují nové online technologie, díky kterým drží byrokratické papírování na nezbytném minimu.

Na jednom místě je možné získat nabídky hypoték, životních pojištění, účtů a půjček od téměř 75 bank a pojišťoven. A zároveň si můžete řadu produktů i ihned online sjednat. Třeba cestovní pojištění, povinné ručení, pojištění majetku a dokonce i životní pojištění.

Do rodiny investiční skupiny DRFG Davida Rusňáka společnost vstoupila na přelomu let 2018/2019 a eviduje následující data:

● přes 500 000 spokojených zákazníků,
● srovnávač ChytryHonza.cz navštíví kolem 100 000 uživatelů za měsíc,
● téměř 2 000 finančních produktů v aktuální nabídce,
● přes 1 600 ověřených specialistů po celé ČR,
● 193 partnerů (bank, pojišťoven, investičních společností).

Finanční služby i nadále patří mezi klíčové oblasti DRFG

I v nadcházejících letech plánuje DRFG do finanční oblasti investovat. Tuto škálu služeb poskytuje prostřednictvím několika etablovaných společností, mezi které patří:

  1. EFEKTA-IZ – český nebankovní obchodník s cennými papíry, s povolením investičních služeb dle zákona o podnikání na kapitálovém trhu, s dlouholetou tradicí na českém kapitálovém trhu.
  2. ROYAL VISION – se zabývá finančním plánováním pro jednotlivce i firmy. Poradci řeší hlavně vytváření finančních rezerv pro případ vzniku nepříznivých událostí a správné nastavení rozpočtu vedoucí k finanční nezávislosti klientů.
  3. FINEST Invest – společnost se zaměřuje na komplexní přístup v péči o privátní, firemní i veřejné finance. Nabízí špičkovou úroveň dlouhodobé správy kapitálu i majetku.
  4. CLEAR Investment – zaměřují se na finanční služby spojené s investováním.
  5. Assetio Solution – v investičních a spořících otázkách pomáhají k lepší orientaci ve složitém investičním světě, přináší funkční technologická řešení pro správu aktiv a majetku v podobě IT aplikací a klientských portálů.
  6. Proforza – věnují se finančnímu poradenství u více než desetitisíců domácností, kterým radí, jak efektivně hospodařit se svými penězi.
  7. RAISEUP
  8. NAGE
  9. a ChytryHonza.cz.

V těchto společnostech úspěšně poskytují své služby špičkoví odborníci z oblasti finančně analytických odvětví, finančního práva a v neposlední řadě i osoby s dlouholetými a bohatými zkušenostmi z distribuce finančních služeb. Zejména součinnost mezi těmito oblastmi přináší zásadní přidanou hodnotu v rámci finančních služeb.

Autor: Michal Pecka

Autor příspěvku: admin